قاشق و چنگال غذاخوری

عرض سلام و ادب خدمت کاربران محترم وب سایت چنگـــــالـــــک،در خدمت شما هستیم با یک مقاله جدید با موضوع قاشق و چنگال غذاخوری در بخش چنگـــــالـــــکستان.

در طول روز از قاشق و چنگال غذاخوری چند بار برای میل کردن غذا استفاده می کنیم بدون این که به آن نگاهی ویژه داشته باشیم. امروز در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به این مطلب بپردازیم.

امیدوار هستیم از مطالعه  این عنوان لذت ببرید و ما را در این راستا حمایت کنید. قبل از هر چیز بدون مقدمه به این سوال خواهیم پرداخت که اساسا قاشق و چنگال غذاخوری چیست؟و چه استفاده ای در طول روز از آن می کنیم؟

پس از آن تلاش می کنیم به مطالبی که مورد پرسش کاربران قرار گرفته است در این خصوص پاسخ دهیم. لطفا ما را تا انتهای این مطلب همراهی بفرمایید.

قاشق و چنگال غذاخوری چیست؟

قاشق و چنگال غذاخوری ابزاری است که هر روزه برای میل کردن غذا مورد استفاده قرار می گیرد. در نظر داشته باشید قاشق و چنگال سایز های مختلفی دارد.

ولی در این مقاله از آن جایی که در مورد قاشق و چنگال غذاخوری است باید اضافه کنیم منظور از قاشق غذاخوری، قاشقی با ظرفیت تقریبی پانزده میلی لیتر می باشد. چنگال غذا خوری نیز، چنگالی که از نظر ابعاد با قاشق غذاخوری اندازه یکسانی دارد.

این مطلب را نیز بخوانید: قیمت قاشق چنگال در ایران چقدر است؟قیمت سرویس قاشق چنگال

چرا قاشق در سفره ما ایرانیان بیشتر از اروپایی ها جای گرفته است؟

همان طور که می دانید یکی از محبوب ترین غذای ما ایرانیان برنج و خورشت می باشد. که خوردن آن با کارد و چنگال به راحتی قاشق و چنگال نیست. از این رو ایرانیان این تفاوت را نسبت به اروپایی ها دارند که از یک سرویس شامل کارد چنگال و قاشق، از جفت قاشق و چنگال به عنوان وسیله خوردن، استفاده بیشتری می کنند.

این در حالی است که غذاهای اروپایی مثل استیک ، انواع لازانیا و … به راحتی توسط کارد و چنگال قابل خوردن هستند. به همین جهت اروپایی ها تمایل بیشتری به استفاده از کارد و چنگال به عنوان ابزار خوردن ناهار و شام دارند.

ولی با این حال هم ما و هم اروپایی ها در یک سرویس کامل، از هر سه قلم کارد، قاشق و چنگال به عنوان ابزارهای اصلی خوردن وعده های غذایی استفاده می کنیم.

همچنین در ایران استیک نیز با کارد و چنگال سرو می شود. معمولا در رستوران های معتبر پیش نمی آید که استیک را فقط با قاشق و چنگال غذاخوری سرو کنند.

این مطلب را از دست ندهید: انواع قاشق چنگال و چاقوانواع قاشق چنگال و چاقو

بهترین متریال برای قاشق و چنگال غذاخوری چیست؟

در طول تاریخ متریال های متفاوتی برای ساخت قاشق و چنگال غذاخوری مورد استفاده قرار گرفته است. که هر کدام مزایا و معایب خود را داشته است. شما می توانید نمونه هایی از سرویس های قاشق و چنگال غذاخوری لوکس مورد استفاده اشراف را ببینید که از جنس طلای 18 یا حتی 24 عیار بودند.

همچنین در درجه دوم نقره به عنوان فلزی که گران قیمت بود و هم کم ترین واکنش شیمیایی را با مواد غذایی می دهد، برای ساخت قاشق و چنگال مورد استفاده قرار گرفت.

ولی ایراد استفاده از این دو فلز استثنایی فقط و فقط قیمت آن است. تقریبا برای قشر متوسط و حتی بالای متوسط غیر ممکن است که قاشق هایی از جنس طلا و یا نقره را به عنوان سرویس به اصطلاح دم دستی استفاده کنند.

این در حالی است که قاشق هایی با آبکاری طلا برای سرویس های لوکس قاشق و چنگال مورد استقبال مردم و سپس تولید کنندگان است.
سرویس قاشق چنگال از جنس طلا

به هر روی فلزات دیگری مانند آهن، مس، روی و آلومینیوم نیز به عنوان یک انتخاب برای تولید قاشق و چنگال غذاخوری مورد استقبال قرار گرفته اند.

اما بیشترین تولید قاشق و چنگال به دلایلی که خواهیم گفت مربوط به استیل نگیر(Stainless Steel) یا همان فولاد ضد زنگ بوده است. شاید اولین دلیل انتخاب استیل برای ساخت سرویس قاشق چنگال،خاصیت ضد زنگ بودن آن است.برای یک قاشق و چنگال غذاخوری بسیار مهم است که با مواد غذایی واکنش ندهد.

که فولاد ضد زنگ این شرط را اعمال می کند. ضمنا درخشندگی و براق بودن استیل حتی بیشتر از نقره می تواند جلوه آفرین باشد. از طرف دیگر قیمت مناسب آن نسبت به فلزات گران بها، شاید باعث شده که امروزه بیشترین حجم تولیدقاشق و چنگال غذاخوری از این آلیاژ باشد. به همین جهت توضیحاتی مختصر در مورد استیل را با هم مرور می کنیم.

با اطلاعاتی که منبع آن دانش نامه ویکی پدیا است، اگر بخواهیم خیلی مختصر بگوییم این فلز که با نام استیل نگیر شناخته شده است، آلیاژی از فولاد است و از پایه ای ترین عناصری که در ساخت این فلز به کار رفته است می توان به آهن، کروم و نیکل اشاره کرد.

این فلز به دلیل خاصیتی که در علم متالوژی غیر فعال شدن نامیده می شود، دارد. می تواند مقاومت بسیار زیادی در برابر خوردگی، پوسیدگی و زنگ زدن از خود نشان دهد که دلیل اصلی انتخاب آن توسطبرندهای مطرح قاشق و چنگال غذاخوری همین امر است.

پیشنهاد چنگـــــالـــــک:قاشق و چنگال غذاخوری مات و براق طرح آنزفیلد برند FELIXقاشق و چنگال غذاخوری مات و براق طرح آنزفیلد برند FELIX

از چه طریق می توان کیفیت قاشق و چنگال غذا خوری را تشخیص داد؟

جدا از بحث هایی که مربوط به برندینگ و میزان اعتبار برند های مطرح معتبر است، برای تشخیص کیفیت آلیاژی که از فولاد ضد رنگ داریم می توان گفت درخشندگی یک فاکتور مهم است. هر چه استیل درخشنده تر باشد این آلیاژ با کیفیت بهتری ساخته شده است.

پس به عنوان نتیجه گیری در مورد کیفیت قاشق و چنگال غذاخوری که اعتبار برند آن بر ما پوشیده است می توانید به درخشندگی سرویس توجه کنید.

نه تنها درخشنده بودن قاشق و چنگال غذاخوری در زیبایی موثر است بلکه مقاومت و دوام بیشتری نسبت به قاشق و چنگال غذاخوری کدر و مات دارد. از این رو بهتر است هنگام به این نکته دقت کافی داشته باشید.

چنگـــــالـــــک با داشتن مجموعه ای کامل از برترین برندهای مطرح سرویس قاشق و چنگال،کارد و چنگال میوه خوری، قاشق و چنگال غذاخوری و کنسول چوبی قاشق چنگال ی با اطلاعات جامع و امن را برای شما کاربران عزیز تضمین می نماید.

این مطلب را از دست ندهید: تاریخچه پیدایش قاشق و چنگالتاریخچه پیدایش قاشق و چنگال


وبلاگ چنگالک چنگال ,قاشق ,استفاده ,سرویس ,مورد ,استیل ,چنگال غذاخوری ,قاشق چنگال ,مورد استفاده ,استفاده قرار ,قرار گرفته منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلودستان مرشد دیار تباهی فیلم جدید دات آی آر learnroz طلاب کشور پرسش مهر ریاست جمهوری سال تحصیلی 98/99 ندای ازادی وطن